Bloemen bezorgen in Zwanenburg

Een romantische bos rozen. Een weelderig veldboeket. Of een bloemstuk vol met seizoensbloeiers die op dit moment op hun allermooist zijn. Met welk boeket verras jij de gelukkige ontvanger? Bestel voor 14:00 en laat vandaag nog bloemen bezorgen in Zwanenburg!

Bij Amsterdam Flowers gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. Dit begint iedere ochtend vroeg op de bloemenveiling. Daar kopen wij de mooiste en meest duurzame bloemen in, die we in onze bloemenwinkel heel zorgvuldig schikken en verpakken. Op die manier garanderen we een perfect boeket aan huis en een minimale impact op mens en milieu!

Bestel direct een boeket in Zwanenburg


  • Jouw duurzame bloemist in Zwanenburg
  • 9.2/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Bloemen bezorgen? Vandaag voor 14:00 besteld = vandaag bezorgd!

Bij Amsterdam Flowers kun je ervoor kiezen om je boeket dezelfde dag nog te laten bezorgen. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 je bestelling plaatst, of op zaterdag voor 12:00, dan zorgen wij ervoor dat het boeket vandaag nog wordt afgeleverd op het door jou gewenste adres in Zwanenburg. Superhandig wanneer je eens een verjaardag bent vergeten of wanneer je geen tijd meer hebt om zelf naar onze bloemenwinkel te komen. Toch liever op een later moment bezorgen? Geen probleem: je kunt bij het bestellen zelf kiezen op welke dag het boeket wordt afgeleverd.

Perfecte kwaliteit verse bloemen aan huis

Al meer dan 40 jaar staat Amsterdam Flowers voor de kwaliteit van al onze boeketten. Ook bij de boeketten die we bezorgen staat kwaliteit altijd voorop. Verwacht dus geen bloemen die gedroogd in een envelopje door de brievenbus worden gepropt, maar een veiling vers boeket dat perfect geschikt en met een brede glimlach aan de voordeur wordt bezorgd. Perfecte kwaliteit bloemen aan huis, dat beloven we!

Laat een boeket bezorgen in Zwanenburg

Een bloemenwinkel in Zwanenburg die oog heeft voor de planeet

De laatste jaren speelt duurzaamheid een steeds grotere rol bij alles wat we doen. Wij zijn dan ook aangesloten bij Barometer Duurzame Bloemist. Dit is een onafhankelijke organisatie die op een transparante manier beoordeeld hoe duurzaam een bloemenzaak te werk gaat. Wij zijn er dan ook trots op dat we als ‘goud’ zijn beoordeeld. Hiervoor doen wij erg ons best. Naast het inkopen van duurzame bloemen letten we onder meer goed op ons energieverbruik, transporteren we bijna alles elektrisch en maken we gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen en schoonmaakmiddelen. Op die manier gaat jouw boeket niet ten koste van een leefbare planeet!

Boeket met chocolade of wijn van onze bloemist in Zwanenburg

Wil je de bezorging van jouw boeket extra speciaal en extra feestelijk maken? Laat dan iets extra’s bij het boeket bezorgen! In onze speciale collectie boeketten met cadeaus vind je onder andere bloemstukken met prachtige flessen wijn en exclusieve chocoladesetjes. En wil je kersverse ouders feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter en ook direct de kleine in de watten leggen? Laat dan een schattig knuffeltje meeleveren. Dat is plezier voor het hele gezin!

Direct bloemen bestellen

Bestel online en laat bloemen bezorgen in Zwanenburg

Bij wie mogen wij jouw veilingverse boeket bloemen bezorgen in Zwanenburg? Bestellen is heel eenvoudig. Kijk lekker rond op onze website en ontdek alle mooie boeketten. Kies er één uit, voeg eventueel wat lekkers en een kaartje toe, schrijf een leuk berichtje en voer de bezorggegevens in. Wij zorgen er dan voor dat het boeket van jouw keuze perfect wordt afgeleverd bij de gelukkige ontvanger.

Laat een boeket bezorgen in Zwanenburg

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Vliegensvlugge bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten. We bezorgen onder meer in Lijnden, Zwanenburg, Landsmeer, Halfweg, Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen en Diemen.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wanneer kan ik een boeket laten afleveren in Zwanenburg?

Je kunt via Amsterdam Flowers iedere dag van de week een boeket laten bezorgen in heel de regio rond Amsterdam, met uitzondering van zon- en feestdagen. Als je wilt kun je nu alvast een bezorging inplannen op een dag in de toekomst. Ook vandaag laten bezorgen is mogelijk, als wij jouw bestelling voor 14:00 (zaterdag voor 12:00) binnen hebben!

Kan ik ook als bedrijf bij jullie bestellen?

Zeker! Bloemstukken en boeketten zijn een alom gewaardeerd relatiegeschenk. Ook door de fiscus, dus je kunt deze cadeautjes voor 100% aftrekken. Speciaal voor hoffelijke ondernemers zoals jij hebben wij een zakelijke bestelomgeving ontwikkeld. Deze kan je helemaal zelf inrichten met persoonlijke kaartjes en een koppeling met je inkoopsysteem. Ook kan je op rekening bestellen. Superhandig!

Moet de ontvanger thuis zijn om de bloemen te ontvangen?

Wij bezorgen veilingverse boeketten die perfect geschikt zijn. Zoals je vast al had begrepen, past zo’n boeket niet door de brievenbus. Gelukkig betekent dat niet dat het hele feest niet doorgaat wanneer de ontvanger niet thuis is om open te doen. Want is er niemand thuis? Dan leveren wij het boeket gewoon af bij de buren. We doen een briefje in de bus met het adres en dan kan de geluksvogel het boeket daar direct afhalen als hij of zij thuiskomt.

Welke bloemen passen bij een felicitatie?

Bij een felicitatie past een uitbundig en vrolijk geschikt boeket. Een favoriet bij veel verjaardagen is bijvoorbeeld een veldboeket, omdat dit heel speels en feestelijk oogt. Ook boeketten met cadeautjes zijn heel populair om iemand te feliciteren. De ontvanger krijgt dan niet alleen een prachtige bos bloemen, maar ook een doosje heerlijke chocolaatjes of een prachtige fles wijn. Met zo’n cadeau kan het feest direct beginnen! Bekijk hier alle boeketten die passen bij felicitaties

Hoeveel kost het laten bezorgen van een boeket in Zwanenburg?

Per bezorging van een boeket in Zwanenburg brengen we EUR 6,95 aan bezorgkosten in rekening.

Kan ik bij jullie ook rozen laten bezorgen in Zwanenburg?

Zeker! Wil je iemand de liefde verklaren met een prachtige bos rode rozen? Of iemand anders die je heel dierbaar is laten zien hoeveel je om hem of haar geeft met witte of roze rozen? Bij Amsterdam Flowers hebben we een prachtige collectie boeketten met rozen. Ga voor een mooi gekleurd boeket of kies voor intens rood. Alle rozen zijn veilingvers en van de allerbeste kwaliteit, dus prachtig om te geven én te krijgen!

Kan ik ook een persoonlijke boodschap toevoegen aan het boeket?

Met bloemen kan je alles zeggen, maar soms is ook fijn om wat woorden te gebruiken. Daarom kun je bij ons altijd een kaartje toevoegen aan je boeket. Hierop kun je jouw gelukwensen, gedichten en al je creatieve uitspattingen kwijt. Bij het bezorgen van jouw bloemen Zwanenburg leveren we dan ook het kaartje erbij. Extra feestelijk en extra persoonlijk!