Bloemen bezorgen in Landsmeer

Wie verras jij met een veilingvers boeket in Landsmeer? Stuur een vrolijk plukboeket naar je moeder of leg die ene speciale persoon in de watten met een weelderige bos rozen in combinatie met overheerlijke chocolade. Bestel voor 14:00 uur en laat vandaag nog bloemen bezorgen in Landsmeer.

Bij Amsterdam Flowers staan we al meer dan 40 jaar voor veilingverse kwaliteit en vakmanschap. En sinds enige tijd alweer lopen we ook voorop op het gebied van duurzaamheid, door bijvoorbeeld onze bloemen duurzaam in te kopen en elektrisch te transporteren. Op die manier zorgen we dat jouw bestelde boeket niet alleen de ontvanger blij maakt, maar dat de hele planeet ervan kan profiteren.

Bestel direct een boeket in Landsmeer


  • Jouw duurzame bloemist in Landsmeer
  • 9.2/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Al 40 jaar jouw bloemist in Landsmeer

Amsterdam Flowers staat al meer dan 40 jaar bekend als dé bloemist van de regio Amsterdam. En ook in Landsmeer bezorgen wij met plezier een prachtig boeket voor je! Onze bloemen komen rechtstreeks van de bloemenveiling, waar we ze iedere ochtend vers voor je inkopen. Door te wachten met schikken tot vlak voordat het boeket de deur uitgaat en de bloemen vervolgens heel voorzichtig te verpakken en transporteren, zorgen we ervoor dat de bloemen perfect vers aankomen bij de gelukkige ontvanger. Je krijgt bij ons dan ook altijd standaard 7 dagen versgarantie.

Speciale seizoensboeketten van onze bloemenzaak in Landsmeer

Bloemen zijn een echt natuurproduct. Dat wil zeggen dat ons aanbod verse bloemen meebeweegt met de seizoenen. Veel bloemen, zoals rozen en chrysanten, zijn het hele jaar door beschikbaar. Maar andere bloemen zijn echte seizoensbloeiers. Wil je bijvoorbeeld een seizoensboeket in de zomer later bezorgen? Dan wordt dit geschikt met echte zomerbloeiers zoals pioenrozen en zonnebloemen, terwijl je in de lente eerder tulpen en hyacinten tegenkomt in een seizoensboeket. Heel leuk, want zo bezorg je echt een stukje natuur van het moment bij iemand!

Laat een boeket bezorgen in Landsmeer

Onze bloemenwinkel in Landsmeer bezorgt een goed gevoel

Naast een stukje natuur laat je met een boeket vooral een goed gevoel bezorgen. Wij weten als geen ander hoeveel een boeket kan losmaken bij de ontvanger. Wanneer onze bezorger dan voor de deur staat, de bel gaat en de mensen doen open, dan is het altijd een brede glimlach en niet zelden zijn mensen echt in tranen van geluk. En wanneer ze dan op het kaartje kijken, en ze zien jouw naam en die leuke tekst die je geschreven hebt, dan kan hun dag helemaal niet meer stuk. Wie gun jij zo’n fijn gevoel?

Boeket bestellen en laten bezorgen in Landsmeer

Vandaag nog bloemen bezorgen in Landsmeer? Dat kan! Bestel jouw boeket vandaag voor 14:00 uur (zaterdag voor 12:00 uur) en als je wilt bezorgen wij het vandaag nog bij de gelukkige ontvanger. Liever op een later moment een bezorging van een bloemstuk inplannen? Geen probleem! Wij bezorgen het hele jaar door bloemen op ieder adres in Landsmeer, met uitzondering van zondagen en feestdagen.

Direct bloemen bestellen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Vliegensvlugge bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten. We bezorgen onder meer in Lijnden, Zwanenburg, Landsmeer, Halfweg, Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen en Diemen.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen en antwoorden

Kan ik een boeketbezorging inplannen?

Je kan ervoor kiezen om je boeket vandaag nog te laten bezorgen, maar wil je nou wachten tot iemands verjaardag of een andere bijzondere dag? Plan de bezorging dan nu alvast in voor een later moment! Je kunt jouw bestelling namelijk nu al helemaal afmaken, inclusief tekst op kaartje voor de bezorging op een later moment. Superhandig, want zo weet je zeker dat je het bestellen niet vergeet!

Kan ik ook op iemands werk in Landsmeer bloemen laten bezorgen?

Wil je iemand feliciteren met een promotie of gewoon op het werk verrassen met een veilingvers boeket? Waarom niet! Bij Amsterdam Flowers houden we van verassingen en werken we hier graag aan mee. Je kunt het door jou bestelde boeket dan ook zeker bij iemand op kantoor, op school of op een andere werklocatie laten afleveren. Geef in de notities aan waar onze bezorger precies moet zijn, en wij zorgen voor een fleurige verrassing!

Hoe zorg ik dat mijn boeket lang mooi blijft?

Wanneer je via onze website een boeket bestelt, ben je gegarandeerd van bloemen die minstens 7 dagen lang perfect mooi blijven in de vaas. 7 dagen vaasgarantie noemen we dat! Door goed voor de bloemen te zorgen, blijven ze nog veel langer goed. Gebruik in ieder geval altijd schoon water en kijk uit met hangende bladeren in het water, omdat dit zorgt voor bacteriën. Snijd de bloemen altijd schuin af met een scherp mes voordat je ze in de vaas zet. Op die manier blijven je bloemen het langst mooi.

Wat is een mooi boeket bij een geboorte?

Speciaal voor het vieren van een geboorte en het feliciteren van de kersverse ouders hebben onze bloemisten een selectie gemaakt van kraamcadeau-boeketten. Gaat het om de geboorte van een jongen? Dan zijn blauwe bloemen heel leuk, terwijl roze natuurlijk goed past bij meisjes. En omdat het bij een geboorte wel zo leuk is om niet alleen de ouders, maar ook de pasgeborene in de watten te leggen, kun je er ook een knuffeltje bij laten bezorgen. Een perfect cadeau voor het hele gezin!

Hoeveel kost het laten bezorgen van een boeket?

Wij brengen per boeket EUR 6,95 in rekening als bezorgkosten.

Kan ik ook als bedrijf boeketten bestellen?

Uiteraard kun je ook als bedrijf een boeket bij ons bestellen en laten bezorgen. Dit kan op twee manieren. Je kunt net als een particulier een bestelling plaatsen en zakelijk betalen. Het bonnetje kan je dan zo invoeren in je administratie. Maar het is bij ons ook mogelijk om een persoonlijke bestelomgeving aan te maken. Ga hiervoor naar deze pagina. Vanuit je persoonlijke bestelomgeving kun je de bloemen die je bestelt helemaal personaliseren met eigen kaartjes. Ook kan je op rekening bestellen en je inkoopsysteem koppelen. Superhandig!

Bezorgen jullie ook rouwbloemen?

Bloemen bezorgen in Landsmeer als aankleding bij een uitvaart of om troost te bieden aan de naasten? Ook dat is mogelijk bij Amsterdam Flowers. Wij hebben hiervoor een speciaal aanbod rouwbloemen. Van kistbekleding tot rouwkransen en rouwboeketten: via onze website laat je de allermooiste rouwbloemen schikken en bezorgen op de door jou gewenste (uitvaart-)locatie. Wij zorgen ervoor dat de bloemen er op die dag perfect uitzien, voor een bijzonder afscheid.