Bloemen bezorgen in Amstelveen

Wie maak jij blij met een veilingvers veldboeket, een vrolijk plukboeket of een klassiek rond geschikt bloemstuk? Bij Amsterdam Flowers laat je de allermooiste bloemen bezorgen in Amstelveen. Als je wilt vandaag nog! Kies jouw favoriete boeket en bestel direct!

Wij bezorgen het door jou gekozen bloemstukje op ieder gewenst adres in Amstelveen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook op het werk of bijvoorbeeld in het ziekenhuis bezorgen wij met plezier een boeketje voor je! Je kunt ervoor kiezen om een bestelling in te plannen, maar als je wilt bezorgen we het direct vandaag nog! Wanneer jouw bestelling voor 14:00 uur (zaterdag voor 12:00) bij ons binnen is, kunnen we het vandaag nog voor je afleveren.

Bestel direct een boeket in Amstelveen


  • Jouw duurzame bloemist in Amstelveen
  • 9.2/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Bloemen vers van de veiling, al meer dan 40 jaar lang

Bij Amsterdam Flowers staan we al 40 jaar voor boeketten van #1 kwaliteit. Dat begint allemaal met het selecteren van de mooiste bloemen op de veiling. Iedere ochtend vroeg gaat onze bloemist naar de bloemenveiling om hier de allerbeste bloemen van die dag in te kopen. Door deze bloemen pas te schikken tot een boeket vlak voordat het de deur uitgaat, zorgen we ervoor dat de bloemen perfect vers aankomen bij de gelukkige ontvanger. Daardoor blijven al onze boeketten minstens 7 dagen mooi, en waarschijnlijk nog veel langer!

Jouw duurzame bloemenwinkel in Amstelveen

Ook duurzaamheid speelt een essentiële rol bij alles wat we doen bij Amsterdam Flowers. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Barometer Duurzame Bloemist en zijn trots op ons keurmerk goud! Dit keurmerk hebben wij verdiend door bij de inkoop van onze bloemen goed te letten op hoe deze gekweekt zijn. Daarnaast kijken we heel erg uit met schoonmaakmiddelen en zorgen we ervoor dat ons energiegebruik laag blijft door bijvoorbeeld elektrische busjes te gebruiken en ons pand goed te isoleren. Op die manier zorgen we voor een minimale milieu-impact van onze boeketten!

Laat een boeket bezorgen in Amstelveen

Welk bloemstuk laat jij bezorgen in Amstelveen?

Bij je keuze voor het perfecte bloemstuk raden we aan om in eerst instantie te denken aan wat de ontvanger mooi vindt. Is het echt een natuurliefhebber en houdt die persoon van bruisend en blij? Dan is leuk springerig veldboeket altijd perfect. Maar mag het juist wel wat strakker en netter zijn? Dan is wat ons betreft een klassiek rond boeket heel mooi. Ook kan een seizoensboeket natuurlijk altijd. Deze boeketten zijn geschikt met de mooiste bloemen die dan het mooist bloeien. Zo ben je gegarandeerd van de allermooiste verse bloemen van het moment!

Maak je veilingverse boeket extra bijzonder met een cadeau

Er zijn heel weinig dingen die nóg leuker zijn dat het ontvangen van een boeket. Maar als er één ding is, dan is het wel het ontvangen van een boeket in combinatie met een fantastisch cadeau! Want hoe fantastisch is het om na aannemen van die grote bos kleuren en geuren te ontdekken dat er ook nog een doosje bonbons of een fles prachtige wijn bij hoort? Wil je dus echt indruk maken? Kies dan één van onze unieke combinatieboeketten en laat die aan de deur bezorgen!

Direct bloemen bestellen

Vandaag nog bloemen bezorgen in Amstelveen?

Bij wie mogen wij jouw bloemen bezorgen Amstelveen? Bij je moeder, omdat ze er altijd voor je is? Bij die ene speciale persoon, omdat je zoveel voor haar of hem voelt? Of bij je collega, omdat hij zo goed voor je is ingevallen? Wie het ook is, wij bezorgen allermooiste boeket verse veilingbloemen op ieder adres in Amstelveen voor je aan de voordeur. Bestel je voor 14:00 (of zaterdag 12:00)? Dan kan dat zelfs vandaag nog!

Laat een boeket bezorgen in Amstelveen

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Vliegensvlugge bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten. We bezorgen onder meer in Lijnden, Zwanenburg, Landsmeer, Halfweg, Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen en Diemen.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen en antwoorden

Kan ik echt vandaag nog een bloemstuk laten bezorgen?

Ja, geen grappen! Onze bloemenwinkel bevindt zich namelijk vlakbij Amstelveen, dus wij kunnen daar makkelijk dezelfde dag nog een bloemetje voor je afleveren. Wil je vandaag nog een bloemetje laten afleveren? Zorg er dan wel voor dat je bestelling op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00 bij ons binnen is en geef aan dat je het dezelfde dag nog wilt laten afleveren.

Kan ik ook in het ziekenhuis van Amstelveen een boeket bezorgen?

Iemand die in het ziekenhuis ligt te herstellen of bijkomen van een operatie een hart onder de riem steken? Je doet het met bloemen! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een collectie beterschapsboeketten. Wil je zo’n prachtig boeket laten afleveren bij iemand in het ziekenhuis? Kijk voor de zekerheid dan wel even of het ontvangen van bloemen is toegestaan op de afdeling en vergeet niet ook het kamernummer te vermelden bij de notities!

Wat als de ontvanger niet opendoet als de bezorger voor de deur staat?

Geen zorgen! Wanneer de ontvanger niet thuis is, bezorgen we het boeket bij één van de buren. Vervolgens doen we een kaartje in de bus met daarop het adres waar het boeket kan worden opgehaald. En is er nou ook geen enkele buur thuis? Dan nemen we het boeket mee terug naar de bloemist voor ophaal.

Wat is een mooi boeket om aan mijn vrouw te geven?

Wat attent van je dat je jouw vrouw wilt verrassen met bloemen! Bloemen zijn het meest romantische cadeau dat er is, dus haar hart zal in vuur en vlam staan als nooit tevoren! Speciaal voor romantici als jij hebben onze bloemisten deze speciale collectie met romantische boeketten samengesteld. Met onder meer rozen en andere bloemen in intense kleuren laat je jouw hart spreken.

Hoeveel kost het laten bezorgen van een boeketje bij jullie?

Het laten bezorgen van een boeketje kost bij ons EUR 6,95 per bestelling.

Hoe zorg ik dat mijn boeket lang mooi blijft?

Wij garanderen dat het boeket minstens 7 dagen perfect blijft in de vaas. Door goed voor de bloemen te zorgen, kan je de levensduur nog flink verlengen. Snijd de bloemen altijd schuin af voordat je ze in de vaas zet. Gebruik een scherp mes, zodat de vaten mooi intact blijven en goed water kunnen opnemen. En het belangrijkste: zorg voor schoon water! Kraanwater is prima, maar let goed op dat het schoon blijft. Maak de vaas dus even schoon voor gebruik en kijk goed uit met bladeren die in de vaas gaan hangen!

Kan ik een leuk kaartje toevoegen aan het boeket?

Uiteraard! Wanneer je via Amsterdam Flowers bloemen laat bezorgen in Amstelveen, heb je de keuze uit verschillende leuke kaartjes. Voor iedere gelegenheid is er wel een passend kaartje, waar je op kan schrijven wat je wilt. Vermeld gewoon je naam en houd het puur of ga helemaal los en dicht het kaartje helemaal vol. De keuze is aan jou!