Bloemen bezorgen in Amsterdam

Bij wie mogen wij uit jouw naam een prachtig veilingvers boeket bloemen bezorgen in Amsterdam? Ga voor een fleurig veldboeket, een weelderige bos rozen of maak indruk met een boeket met cadeau. Bestel direct en laat vandaag nog bezorgen!

Als je voor 14:00 uur bestelt (zaterdag voor 12:00) kunnen we jouw bos bloemen vandaag nog afleveren door heel Amsterdam. Uiteraard is een bezorging op een latere datum ook mogelijk. Wij bezorgen op ieder gewenst adres. Privé, op het werk, op school of in het ziekenhuis: Amsterdam Flowers is dé bloemist in Amsterdam voor bezorging. Bij wie mogen wij jouw boeket bezorgen?

Bestel direct een boeket in Amsterdam


  • Jouw duurzame bloemist in Amsterdam
  • 9.2/10 beoordeling door klanten
  • Altijd 7 dagen vaasgarantie

Laat vandaag nog bloemen bezorgen in Amsterdam

Wil je vandaag nog lekker je huis opfleuren, maar heb je geen tijd om naar de bloemist te lopen? Of ben je helemaal de verjaardag van een goede vriend(in), collega of familielid vergeten? Dan is het goed om te weten dat je bij Amsterdam Flowers dezelfde dag nog bloemen kan versturen. Onze bloemenwinkel bevindt zich namelijk in hartje Amsterdam, zodat we snel overal in de stad jouw bloemetje kunnen bezorgen. Van Nieuw-West tot Oud-Zuid en van de Jordaan tot de Pijp: als je op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00 je bloemen bestelt, kunnen we het boeket dezelfde dag nog afleveren.

Bloemen vers van de veiling, bezorgd aan huis

Bij Amsterdam Flowers bezorgen we bloemen van #1 kwaliteit. Dit doen al meer dan 40 jaar door te werken met veilingverse bloemen. Iedere ochtend gaat onze bloemist naar de bloemenveiling om daar de mooiste verse bloemen in te kopen. In de bloemenwinkel worden deze bloemen vervolgens met veel zorg tot het boeket van jouw keuze geschikt en verpakt, pas vlak voordat het de deur uit gaat voor bezorging. Op die manier is de ontvanger gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit verse bloemen!

Laat een boeket bezorgen in Amsterdam

Dé duurzame bloemist in Amsterdam

Naast kwaliteit letten wij ook heel erg op het duurzame aspect van onze activiteiten. Dit doen we bijvoorbeeld door bij het inkopen van bloemen te kiezen voor bloemen die ecologisch verantwoord zijn geteeld. Daarnaast letten we er ook met energie, verpakkingen en schoonmaakmiddelen goed op dat onze milieu-impact zo klein mogelijk blijft. Wij zijn er dan ook trots op dat we het gouden keurmerk van de Barometer Duurzame Bloemist mogen voeren. En dit is voor jou de garantie van een duurzame keuze!

Tip: voeg chocolade of wijn toe aan je boeket!

Wil je nog meer indruk maken met je boeket? Dan hebben we een tip voor je: laat een cadeautje mee bezorgen bij het boeket! Wij hebben hiervoor een speciale collectie bloemen met cadeaus, en ook kan je tijdens het bestellen nog extra’s toevoegen. Boeket versturen in naar een wijnliefhebber in Amsterdam? Laat dan een prachtige fles wijn meeleveren! Geen wijn-, maar een chocoladeliefhebber? Ook dan zijn er verschillende heerlijke opties, zoals ambachtelijke bonbons en luxe chocoladedoosjes.

Direct bloemen bestellen

Online bloemen bestellen en laten afleveren in heel Amsterdam

Wie maak jij blij met een prachtig boeket veilingverse bloemen? Of je het boeket nu bij je moeder, je tante, een goede vriendin of je geheime liefde wilt laten bezorgen, wij zorgen ervoor. Als je voor 14:00 (zaterdag voor 12:00) bestelt, kun je zelfs vandaag nog bloemen bezorgen in Amsterdam, op ieder adres!

Laat een boeket bezorgen in Amsterdam

Laat vandaag nog bloemen bezorgen

🚚 Vliegensvlugge bezorging door heel Nederland!

Via onze website laat je bloemen bezorgen door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van vakbloemisten. We bezorgen onder meer in Lijnden, Zwanenburg, Landsmeer, Halfweg, Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen en Diemen.

Direct bloemen bestellen

Of neem contact op via

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wanneer worden de bloemen bezorgd?

De door jou bestelde bloemen worden bezorgd op de door jou opgegeven bezorgdatum. Dit kan bij ons alle dagen van de week, behalve op zondag en op feestdagen. Bestel je jouw boeket op werkdagen voor 14:00 of op zaterdag voor 12:00? Dan kun je er zelfs voor kiezen om het boeket vandaag nog te laten afleveren!

Kan ik ook op het werk een bos bloemen afleveren?

Ja zeker! Wij bezorgen op ieder adres in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en omgeving. Ook op iemands werk of bijvoorbeeld op school of in een ander gebouw kun je dus een bezorging laten uitvoeren! Wil je graag dat we het boeket in een kantoorgebouw of ander groot gebouw afleveren? Geef dan wel even aan in welke kamer of welke ruimte we precies moeten zijn, zodat onze bezorger de gelukkige ontvanger makkelijk kan vinden.

Wat als iemand niet opendoet als de bezorger voor de deur staat?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de gelukkige ontvanger niet thuis is. In dat geval geeft onze bezorger het boeket af bij één van de buren en doen we een niet-thuiskaartje in de brievenbus, met daarop het adres waar het boeket is afgegeven. En is er nou toevallig ook geen enkele buur thuis? Dan kan het boeket worden opgehaald bij onze bloemist in Amsterdam.

Welke bloemen zitten in een seizoensboeket?

Met een seizoensboeket laat je de allermooiste seizoensbloeiers op hun allermooist aan huis bezorgen. Het boeket is samengesteld met bloemen die op dat moment in de natuur in bloei zijn. In de lente zijn dat onder meer tulpen en hyacinten, in de zomer pioenen en zonnebloemen, in de herfst rozenbottel en eustoma en in de wintermaanden zijn dat fraaie bloemen als de amaryllis en de ilex.

Hoeveel kost het bezorgen van een boeket?

Per boeket brengen wij EUR 6,95 aan bezorgkosten in rekening voor bezorging in Amsterdam.

Hoe zet ik de bloemen het beste in de vaas?

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van het bloemstuk kan genieten, raden we aan om het boeket zo goed mogelijk in de vaas te zetten. Twee dingen zijn hierbij heel belangrijk. Het eerste is de stelen goed schuin afsnijden, met een scherp mes. Op die manier kan de bloem straks goed water opnemen. Het tweede waar je op moet letten zijn bacteriën, want die zorgen voor verwelking. Zorg daarom altijd voor een schone vaas en schoon kraanwater, en let goed op met hangende bladeren in de vaas.

Kan ik een leuk kaartje toevoegen aan een boeket voor bezorging?

Zeker! Je hebt hier bij Amsterdam Flowers zelfs een hele ruime keuze in, zodat er altijd een kaartje is dat perfect aansluit bij de gelegenheid: felicitaties, bedankt of gewoon neutraal! Op dit kaartje kun je schrijven van je wilt: een leuke persoonlijke boodschap, een prachtig gedicht of gewoon je naam. Wij bezorgen het kaartje dan samen met jouw boeket in Amsterdam.