Vandaag bezorgen

Snelle levering

Oeps, verjaardag vergeten? Schakel amsterdamflowers.nl in voor snelle bezorging van een bloemengroet ! Voor alle items in onze online bloemenwinkel - inclusief cadeau -artikelen- geldt namelijk: Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd (met uitzondering van zon- en feestdagen).

6 dagen per week bezorgen

Wij bezorgen zes dagen in de week boeketten (inclusief cadeau-artikelen), van maandag tot en met zaterdag. Fijn om te weten, want vergeet u een verjaardag, huwelijksjubileum of belangrijk bedankje? Dan zorgen wij dat  uw attentie alsnog op tijd is! 

Uw bestelling kunt u zeven dagen per week aan ons doorgeven via deze online bloemenwinkel. Onze Klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar: op werkdagen van 8.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Zelf bezorgmoment kiezen

Wij bezorgen uw bloemen met een boodschap op het door u gewenste moment. Geef door of u uw boeket voor de middag of na de middag wilt laten bezorgen. Kiest u voor de middag, dan zorgen wij dat het boeket voor 13.00 uur is afgeleverd. Bij keuze voor 'na de middag' leveren wij uw boeket na 13.00 uur af. Geeft u een tijdstip door. Wij  houden hiermee rekening te houden, maar kan bezorging op een precies tijdstip niet garanderen. In buitenplaatsen wordt in principe altijd na 13:00 geleverd.

Bezorg- en handlingskosten (verzendkosten)

De bezorg- en handlingskosten bij amsterdamflowers.nl zijn € 6,95 per bezorgadres. Deze kosten bestaan uit: persoonlijke bezorging, eventuele herlevering en kosten voor het betalingsverkeer. De totaalprijs bestaat dus uit kosten voor het boeket en de bezorg- en handlingskosten.

Gemakkelijk besteld 

In slechts drie stappen bestelt u bloemen: boeket selecteren, een cadeauartikel uit kiezen, uw gegevens invullen (tekst voor op het kaartje, bezorg- en betaalgegevens en betalen - alle prijzen zijn incl. btw) .

Persoonlijke bezorging

Uw boeket wordt altijd persoonlijk aan de ontvanger overhandigd door onze eigen bezorgers . Want wat is er nou leuker dan dat er onverwacht iemand voor de deur staat met een prachtig bloemencadeau? Toch veel leuker dan bloemen in een doos bij iemand laten bezorgen!

Bezorging buiten Amsterdam e.o. in Nederland en wereldwijd 

Wij zijn aangesloten bij Fleurop en is wereldwijd de grootste bloemenverzendorganisatie. Ongeveer 50.000 bloemisten verdeeld over zo'n 150 landen in de hele wereld zijn bij het bloemenverzendnetwerk aangesloten. De merknaam Fleurop en bijbehorende logo met de Mercury man staat voor betrouwbare kwaliteit en excellente service.  Bezorging in het buitenland? Bel onze klantenservice 020 6191818.