Kantoorbeplanting

Specialist
Wij zijn specialist in het verzorgen van interieurbeplantingen. Amsterdamflowers.nl is een toonaangevende handelsnaam op het gebied van hydrocultuur, exclusieve potplanten, zijdeplanten en de daarbij horende hardware. Onze producten vinden hun weg naar zowel de particuliere alsook de zakelijke eindverbruiker.

Advies
Advies geven, die rekening houdt met de plaats waar de beplanting moet komen, is een punt waar wij ons in onderscheiden. Wij vinden het van hoogst belang om een goede pot-plant-combinatie te maken die past in uw leef- of bedrijfsomgeving. Dat gaat het beste wanneer wij bij u langs komen om te kijken welke planten mogelijk zijn, want wat veel mensen niet weten is dat niet iedere plant op iedere plek kan staan. Bovendien is het van uiterst belang dat u zich meteen prettig voelt als u deze ruimte binnenkomt.

Er zijn diverse mogelijkheden voor één en dezelfde plek. De sfeer en daarnaast ook de uitstraling van de hardware zijn criteria waarop een beslissing wordt genomen. Zo zijn er verschillende materialen voor de hardware die allemaal hun eigen uitstraling hebben. Keramiek, kunststof en bepaalde metalen zijn veel voorkomende materialen.

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken gaan wij kijken welke plant er bij de pot past en hierdoor zal de pot-plant-combinatie een meubelstuk in uw leefomgeving zijn.

Kwaliteit
Kwaliteit van de levering met de daarbij nodige nazorg staat bij ons hoog in het vaandel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via 020-6191818 of per email: info@amsterdamflowers.nl