Kantoorplanten

Onze kantoorplanten verfraaien uw kantoor

Het is slim dat u kantoorplanten zoekt. Want kantoorplanten verbeteren de luchtkwaliteit en de sfeer op uw kantoor. Werknemers worden hierdoor productiever, en bezoekers van uw kantoor zullen zich prettig voelen. Het is daarom niet eens overdreven om te stellen dat de juiste kantoorplanten een positieve invloed hebben op het bedrijfsresultaat. Daarom is het ook belangrijk om te weten welke kantoorplanten (en potten en vazen) het beste bij uw kantoor passen. Vraag daarom advies aan ons, want wij zijn de beste kennisdrager op het gebied van modieuze interieurbeplanting. En wilt u zien hoe onze kantoorplanten zullen prijken in uw kantoor? Bezoek dan onze website en zie het op de fraaie voorbeeldfoto’s.

Waarom onze kantoorplanten?

Simpel. U vindt geen betere partner voor het verzorgen van uw interieur beplanting. Want wij zijn met 40 jaar ervaring dé specialist in het verzorgen van hydrocultuur, exclusieve potplanten, zijdeplanten en bijbehorende hardware. Wij staan dan ook bekend als toonaangevend bedrijf op het gebied van kantoorplanten voor zakelijke gelegenheden. En dit zeggen wij niet zomaar. Dat wij perfecte kantoorplanten en een betrouwbare service leveren, wordt gegarandeerd door onafhankelijke partijen zoals de Fleurop, die perfecte levering in binnen- en buitenland garandeert. Bovendien bezitten wij het mkbOK keurmerk, dat garandeert dat u bij ons veilig (online) kantoorplanten kan kopen.

Uw kantoorplanten: onze service

Het is natuurlijk fantastisch dat u straks een fraaier, gezonder en productiever kantoor heeft dankzij onze kantoorplanten. Maar als er belangrijke zaken moeten worden geregeld, is er natuurlijk geen tijd om met kantoorplanten in de weer te gaan. Vandaar dat wij u extra service kunnen leveren die u al het werk uit handen neemt. Wij kunnen zelfs ter plaatse advies geven. U krijgt zo kantoorplanten die de perfecte sfeer creëren in uw interieur. Bovendien kunnen we zo met u plannen waar de kantoorplanten komen te staan. Dit is belangrijk, want de gezondheid en levensduur van uw kantoorplanten is afhankelijk van luchtcirculatie en lichtval van de staanplaats.