Fleurop Interflora

Wat is Fleurop?

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn ruim 1.300 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 51.000, verdeeld over ruim 135 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten en daarom geeft de Fleurop bloemist u ook extra kwaliteit en service.

Voor de consument en het bedrijfsleven

Bloemen zijn een prachtig product geschikt voor iedere boodschap die u wilt overbrengen. Zowel voor een persoonlijke als een zakelijke boodschap. Bloemen of planten als relatiegeschenk, promotiemiddel of als sfeermaker in een bedrijf.

Waarom Fleurop?

Fleurop heeft een landelijk en wereldwijd netwerk van bloemisten. Het grote voordeel van Fleurop is dat u over de hele wereld bloemen kunt laten bezorgen, in maar liefst 135 landen! Per jaar bezorgt Fleurop 40 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop met haar 1.300 leden een landelijke dekking.

Symbool voor kwaliteit

In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleurop-vignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.

Versheidgarantie

De Fleurop bloemisten kopen de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 5 dagen versheidgarantie.

Snelle en betrouwbare bezorgservice

Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).

De Nationale en Internationale Bloemenbon

Naast het laten bezorgen van bloemen kunt u bij ons ook de Nationale Bloemenbon bestellen. Een leuk en altijd gewaardeerd cadeau. De ontvanger kan naar eigen wens een mooi boeket, plant of accessoire uitzoeken bij iedere Fleurop bloemist in Nederland. De Nationale Bloemenbon is onbeperkt geldig en al verkrijgbaar vanaf 5 euro. Ook hebben wij een internationale bloemenbon. Deze is verkrijgbaar in de waarden 10 en 20 Fleurin (1 Fleurin= 1 euro). Deze internationale bloemenbon is wereldwijd inwisselbaar en is verkrijgbaar bij de Fleurop bloemist.