Bloemstukken Amsterdam

Al ruim 40 jaar zijn wij o.a. specialist in bloemstukken hier in Amsterdam. Ons lange bestaansrecht op het gebied van bloemen en bloemstukken hebben wij te danken aan kwaliteit, service en prijzen. U wilt namelijk lang genieten van onze bloemstukken (kwaliteit) dat ze passen binnen uw interieur of bedrijf en dat we bezorgen (service) en dat allemaal uiteraard tegen een scherpe prijs! U heeft ons gevonden.

Wat voor bloemstukken wij zoal maken?

Onze bloemstukken worden gemaakt door onze creatieve medewerkers, zij zorgen dat de opmaak geheel naar uw wens  zal zijn qua o.a. kleur, formaat, bloemsoorten.
Enkele mogelijkheden en voorbeelden van onze bloemstukken zijn;  de bloementaart, prachtige “taart” van bloemen in verschillende kleuren en formaten leverbaartraditioneel, leverbaar in bijvoorbeeld een glazen pot, glazen schaal of accuvaas opgemaakt met groensoorten of droog materialen.
*zakelijk, veelal maatwerk, alles naar eigen keuze; kleuren, formaat, stijl, soorten, etc. U ziet het, mogelijkheden genoeg, wij komen er altijd uit!

Bezorgservice

Wij zijn aangesloten bij de Fleurop service, die internationaal bekend staat om het snel en zorgvuldig leveren en laten bezorgen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat onze bloemstukken dezelfde of de volgende dag bezorgd worden en niet alleen in Amsterdam maar waar u maar wilt!

Bloemstukken op kantoor

Steeds meer bedrijven maken al gebruik van onze zakelijke service. Wij kunnen zorgen voor maatwerk bloemstukken bij bijvoorbeeld een bedrijfsopening (in de huisstijl- of interieurkleur van het betreffende bedrijf) of heeft u met spoed enkele bloemstukken nodig vanwege hoog bezoek, u belt of besteld en wij gaan direct voor u aan de slag.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u direct een bestelling doorgeven, neem dan contact op of bestel uw keuze direct online! Uiteraard bent u ook altijd welkom op Belgiëplein 112-116 in Amsterdam (Nieuw Sloten).