Bloemen bezorgen Amsterdam

Een fleurig veldboeket, een romantische bos rode rozen met cadeau of een heerlijk bosje tulpen: met welk boeket maak jij iemands dag? Amsterdam Flowers is hét adres voor veilingverse bloemen van de allerbeste kwaliteit. Vandaag nog iemand verrassen met een prachtig boeket bloemen? Bestel dan voor 14:00 en we bezorgen jouw boeket dezelfde dag nog op ieder adres in Amsterdam.

Ontdek al onze boeketten

Vandaag nog bloemen laten bezorgen door heel Amsterdam

Met een boeket vol geur en kleur maak je iedereen blij. Of je nu iemand een hart onder de riem wilt steken, wilt feliciteren, wilt zeggen dat je van die persoon houdt of zomaar: een bloemetje kan altijd. Onze bezorgers vinden het altijd fantastisch om aan te bellen, want ze weten hoe dankbaar mensen worden als ze de deur openen. Die verbazing, dan die lach en dan als ze zien van wie de bos afkomstig is: met geen pen te beschrijven. Wie gun jij zo’n bijzonder moment?

Amsterdam Flowers: al meer dan veertig jaar veilingverse bloemen

Alle boeketten worden met veel zorg door onze bloemisten samengesteld en zorgvuldig verpakt en verzonden. Zeven dagen perfect mooi vaasgarantie is bij ons dan ook standaard. Al meer dan veertig jaar zijn wij hét adres voor de allermooiste bloemstukken. En sinds enige tijd alweer ook online, zodat je zonder zelf de deur uit te gaan iedereen in Amsterdam kan verrassen. Mooier ga je het echt niet krijgen!

Ontdek onze unieke collectie boeketten die stuk voor stuk met de grootste zorg zijn samengesteld door onze eigen florist en maak vandaag nog iemands dag!

Bestel direct een boeket